Sonic Jump, een heel uitgebreid spel

2

Reacties

Sonic Jump, een heel uitgebreid spel

Sonic Jump is een spel dat op het eerste gezicht erg op doodle jump en froggy jump lijkt, het verschilt echter wel in zekere mate van deze twee spellen. Bij doodle jump en froggy jump is het de bedoeling om zo hoog mogelijk te gaan springen maar bij Sonic Jump zit het anders.

Ringen en missies

Bij Sonic Jump moet je ook springen maar op een gegeven moment is er, in tegenstelling tot doodle en froggy jump, een einde. In de game is het de bedoeling dat je van het begin tot aan het eind zo veel mogelijk ringen spaart die je later kunt gebruiken. Het uiteindelijke doel is om alle werelden uit te spelen. Om een level hoger te komen moet je missies uitspelen. Deze kun je ook met ringen overslaan die je tijdens het spelen spaart. Je kan dus eigenlijk de missies kopen met een aantal bepaalde hoeveelheid ringen. Met deze ringen kan je ook spelers, powerups en verschillende ringen kopen. De ringen spaar je tijdens het spelen, maar kan je ook in de meeste gevallen kopen of gratis krijgen als je bijvoorbeeld een filmpje kijkt. Je kunt ook online gaan spelen, hierbij is het de bedoeling om zo hoog mogelijk te springen.

 

Kort samengevat is Sonic Jump een veel uitgebreider spel dan doodle jump en froggy jump. De werelden zijn ook veel moeilijker omdat je ook vele obstakels hebt. Het is een leuk spel dat je zeker moet kopen, want het is zeker je geld waard. Sonic Jump kost slechts 0,89 EUR en is goed voor uren speelplezier.

Sonic Jump™ (AppStore Link) Sonic Jump™
Ontwikkelaar: Sega America
Beoordeling: 4+
Prijs: € 2,69 Download

De populairste iPhone deals van dit moment

    Even delen

    Geschreven door Redactie

    De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

    Reacties