4 Sinterklaasgedichten apps

2

Reacties

4 Sinterklaasgedichten apps

Hij is weer bijna in het land: Sinterklaas! Veel mensen zullen de hersenen weer moeten laten kraken om een goed gedicht te produceren. Gelukkig kan je iPhone je daar bij helpen!

Want gedichten schrijven valt lang niet altijd mee, zeker niet als je meerdere pakjesavonden viert en dientengevolge meerdere gedichten moet schrijven. Om het proces wat te versnellen, hebben we 4 Sinterklaasgedichten apps voor je onder elkaar gezet.

Rijmpiet:   sinterklaas en pakjesavond gedichten generator (AppStore Link) Rijmpiet: sinterklaas en pakjesavond gedichten generator
Ontwikkelaar: Van Aart Consultancy
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Met het gratis Rijmpiet zal het dichten als het goed is een stuk sneller gaan, aangezien de app genoeg oplossingen biedt voor als je even bent vastgelopen. Je kunt in Rijmpiet ook de naam van degene voor wie je een gedicht schrijft en het cadeau dat je hebt gekocht invullen, maar dat levert een wel heel erg generiek resultaat op. Vooral als naslagwerk gebruiken dus!

Rijmhulp (AppStore Link) Rijmhulp
Ontwikkelaar: Van Aart Consultancy
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,89 Download

Rijmhulp biedt geen hele zinnen, maar wel een enorme lijst aan woorden die rijmen op elk woord dat je invult. Mocht je er even niet meer uitkomen, dan kun je altijd bij Rijmhulp terecht.

Rijm (AppStore Link) Rijm
Ontwikkelaar: SanBax
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,89 Download

De app Rijm doet hetzelfde als Rijmhulp, maar dan in een iets strakkere layout – al is die geïnspireerd op iOS 6, niet iOS 7.

RijmComputer (AppStore Link) RijmComputer
Ontwikkelaar: Dion Olsthoorn
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,89 Download

Ook Rijmcomputer bevat een flink aantal suggesties voor rijmende woorden. Rijmcomputer rijmt op basis van eindklank.

Veel succes!

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties