Sinterklaas gaat met zijn tijd mee (+promo)

4

Reacties

Sinterklaas gaat met zijn tijd mee (+promo)

Sinterklaas mag dan al wel meer dan 800 jaar oud zijn, met zijn tijd mee gaan doet hij zeker. Zo is er onlangs de app Sinterklaas gelanceerd. Deze app heeft een gedichtenmaker die veel mensen nog wel eens kunnen gaan gebruiken. Ook staan de songteksten van ongeveer 30 sinterklaas liedjes in deze app. De ontwikkelaar gaf ons 10 promocodes die verdeeld worden onder de lezers.

Sinterklaas gedichtMet deze app kan je als functie die ook veel gebruikt word op internet natuurlijk gedichten maken. Door alleen de naam en het cadeau in te voeren word er een compleet gedicht geschreven. Meestal is het een standaard gedicht wat daar uit komt maar hier is wel iets unieks aan. Als je tevreden bent kan je het gedicht direct door mailen. Ook zit er een rijmwoorden tab in. Door een woord in te voeren krijg je alle matches met dat woord. Helaas werkt het niet heel goed als je het woord ‘fiets’ intypt.

Onder het liedjes tabblad vind je de Sinterklaas liedjes die iedereen wel kent. Klik een liedje aan en direct krijg je de volledige tekst te zien. Bij verlanglijstje kan je natuurlijk het belangrijkste van de app: een verlanglijstje maken. Na het maken van het verlanglijstje kan je het direct door mailen naar Sinterklaas. Of iemand anders die het zou moeten lezen. Als laatste onder het ‘Traditie’ tabblad zie je wat van de geschiedenis van dit kinderfeest en gewoontes.

Conclusie

De Sinterklaas app is een leuke app die je kan gebruiken rond de Sinterklaas periode. In de rest van het jaar heb je er niets aan. Er zijn al meerdere gedichten generators en vele rijm apps of de standaard notitie app voor verlanglijstjes. Deze applicatie heeft alles in één en dat maakt hem het geld waard.

Sinterklaas kost €0,79 en is hier te downloaden maar jij kan hem gratis verkrijgen.

Promocodes

De ontwikkelaar gaf ons een aantal promocodes voor jullie. Deze zijn zoals gewoonlijk alleen in de Amerikaanse App Store in te leveren.
HH6NNX4XP996
LRTYXNLKLJPX
YXKXTK74XERT
E79FTW43YLT4
KYEJLEML74JE
4N4WTAMLLPXR
3R7RW7EFYHYK
6AEMR336JE3P
WH77443PM699
TXRWPX3W7HLK
4A74HM3PFTR7

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

 • Niels

  Heb E79FTW43YLT4 gebruikt. Thanks voor de code!

 • Frankyvino


  en rijmpiet is gratis

 • http://www.serenacloos.nl Serena

  Yep, heb hem ook nog te pakken gekregen met 3R7RW7EFYHYK.

 • Andres

  Heb nog een werkende code kunnen bemachtigen: LRTYXNLKLJPX. Thanks