Reclamefolder app voor iPhone is vernieuwd

3

Reacties

Reclamefolder app voor iPhone is vernieuwd

De Reclamefolder app voor de iPhone is in een vernieuwde versie uitgebracht en dat komt natuurlijk prima uit zo net voor Sinterklaas. De app heeft een nieuwe interface gekregen en je kunt eenvoudig via de menubalk per categorie folders zoeken.

Reclamefolder

Je kunt in versie 2.0 van de reclamefolder app de folders sneller laden en ook is er een aparte sectie, waarin je de aanbevolen folders kunt vinden. Verder is het prikbord vernieuwd, waar je de door jezelf uitgeknipte aanbiedingen kunt plaatsen. Via het optiemenu van het prikbord is het mogelijk om items eenvoudig op een andere plek te zetten. De sectie aanbevolen folders heeft een bijzondere achtergrond gekregen in de vorm van een rood theatergordijn.

Links naar producten

In de Reclamefolder app is een deel van de folders voorzien van een directe link naar de betreffende producten. De artikelen kun je dan via een in-app browser vanuit de folder bekijken. Uiteraard is de Reclamefolder ook aangepast voor de iPhone 5 en is de app verder voor iOS devices geoptimaliseerd. De app biedt de mogelijkheid om de favoriete folders te bewaren, want er wordt van iCloud synchronisatie gebruik gemaakt.

De nieuwe versie 2.0 van de Reclamefolder app is gratis te installeren op je iPhone.

Reclamefolder: Folders en Aanbiedingen (AppStore Link) Reclamefolder: Folders en Aanbiedingen
Ontwikkelaar: Online Retail Service BV
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties