Het grote internet – WebSearch

0

Reacties

Search enginesDit is een applicatie die het zoeken naar internetitems een stuk makkelijker maakt. WebSearch brengt namelijk alle mogelijke search engines en search functies op sites samen, in één programma! Het werkt heel simpel. Druk op de zoekmachine waar jij mee wilt zoeken. Er verschijnt een window met een search box. Typ je criteria in en druk op search. Safari zal openen met de zoekresultaten.

Standaard zitten er een aantal zoekfuncties ingebouwd. Er kunnen aan deze lijst items toegevoegd en verwijderd worden. Toevoegen kan door naar de site te gaan waar de search box, die je wenst toe te voegen, te vinden is. Zoek naar ‘asdf’ en sluit safari daarna af. Ga dan naar WebSearch en klik > edit > add. Kies daarna de optie ‘Ready’. Hierna verschijnt een box met daarin de url van de search box die je wenst toe te voegen. Klik ‘OK’ en je search box is toegevoegd aan de lijst.

Met WebSearch heb je al je favoriete zoekmachines bij de hand.WebSearch

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties