Gyroscoop valt ook te benutten via Safari

0

Reacties

Gyroscoop valt ook te benutten via Safari

Zoals vele gebruikers nog niet weten bevat de iPhone 4 en de laatste generatie iPod Touch een ingebouwde gyroscoop. Deze zorgt voor heel wat nieuwe mogelijkheden in games of applicaties. Nu hebben ze bij Occipital ontdekt dat sinds de lancering van iOS 4.2 de internetapplicatie Safari deze technologie eveneens ondersteunt.

Occipital kent een specialisatie in het ontwikkelen van 360° panoramafoto’s en daar heeft men onlangs ontdekt dat het sinds de lancering van Apple’s nieuwste iOS 4.2 ook mogelijk is om op de iPhone 4 en de iPod Touch 4 websites te bezoeken die de functie van de gyroscoop handig benutten. Via de internetbrowser Safari kan men in de toekomst een meer realistische ervaring scheppen dankzij de ondersteuning van de ingebouwde gyroscoop-functie.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties