Appsstore.nl: Alle apps van Nederlandse bodem

1

Reacties

Appsstore.nl: Alle apps van Nederlandse bodem

Op Appsstore.nl vindt je alle top applicaties van Nederlandse ontwikkelaars. Over deze applicaties kun je Nederlandse reviews, screenshot, en informatie over de applicatie vinden. Natuurlijk is er ook een directe link naar iTunes aanwezig zodat je de applicatie gelijk kunt downloaden.

.

Je kunt de applicaties op verschillende manieren vinden: Zo zijn er drie top 10 lijsten aanwezig, alle apps zijn verdeelt over categorieën, en er is een zoekfunctie ingebouwd.

De Nederlandse AppShopper

Het initiatief van Stephan Ossewijer lijkt wat op de iPhone applicatie website AppShopper. De Nederlandse variant blijft alleen stukken overzichtelijker door zijn rustige design, en natuurlijk doordat alleen de Nederlandse applicaties die aanwezig zijn.

Nog niet alle Nederlandse applicaties gespot, dus zelf kun je de ‘redactie’ van Appsstore ook tippen op nieuwe of tot nu toe onbekende Nederlandse applicaties.

Bezoek Appsstore.nl

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

  Even delen

  Geschreven door Redactie

  De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

  Reacties

  • http://www.iphoned.nl PG

   Leuk initiatief van iPhone goeroe Sossie ;-)