AppEvent start weer op 1 mei

0

Reacties

AppEvent start weer op 1 mei

AppEvent heeft vandaag aangekondigd dat het op 1 mei zal starten met de vierde editie van het succesvolle evenement. Elke dag in mei zal een Nederlandse of Belgische applicatie gratis te downloaden zijn. AppEvent wordt iedere editie succesvoller met in januari twee apps die vaker dan 100.000 keer gedownload zijn.

Het heeft aangekondigd AppEvent te blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit doet het met een eigen iOS-applicatie die vóór 1 mei in de App Store zal staan. Met de applicatie kan je elke dag zien welke applicatie gratis is en tevens kan dit gemeld worden door middel van push-notificaties. Daarnaast wordt de website vernieuwd.

Meer informatie: AppEvent

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties