AppEvent bijna weer van start

0

Reacties

AppEvent bijna weer van start

Het Nederlandse AppEvent gaat volgende maand weer van start. Met AppEvent worden er een maand lang Nederlandse en Belgische applicaties gratis aangeboden. Dit wordt georganiseerd omdat het erg moeilijk is om als Nederlandse ontwikkelaar zonder grote uitgever bekend te worden in de App Store die 300.000 applicaties telt.

Het is de derde keer dat het AppEvent georganiseerd wordt. De eerste twee keer zijn samen goed geweest voor meer dan 600.000 downloads en 72 verschillende Nederlandse en Belgische applicaties.

Om het nog plezieriger te maken voor de iOS-gebruikers van de Lage Landen worden er ook verschillende wedstrijden gehouden. Morgen wordt hier meer duidelijkheid over gegeven op het weblog van AppEvent. Ook kan je via Twitter en Facebook het evenement volgen.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties