Angry Birds Space nu te koop in de App Store

0

Reacties

Angry Birds Space nu te koop in de App Store

Een aantal weken geleden werd hij al aangekondigd, de vierde Angry Birds-game, maar vanaf vandaag is hij eindelijk te downloaden in de App Store: Angry Birds Space. Het principe van het spel is hetzelfde – het wegschieten van vogels om varkens te raken – maar de manier van spelen is wel veranderd. Zo maakt de vogel nu geen rechte lijn meer, maar heeft de zwaartekracht een belangrijke rol gekregen.

Als de vogel in een zwaartekrachtsveld zit beweegt hij anders dan normaal. Zo kan hij om de wereld heen vliegen of plotseling aangetrokken worden door de planeet waar hij omheen vliegt.

Met de nieuwe vogel kun je varkens en delen van de hindernissen bevriezen en met de Space Eagle kun je drie sterren op een level krijgen zonder dat je deze hoeft te spelen. Eerder was de Eagle alleen te krijgen door hem te kopen, nu kun je hem ook vrijspelen.

Angry Birds Space zal in de toekomst gratis updates krijgen welke nieuwe levels met zich meebrengen. Als je daar niet op kan wachten kan je zelf via een in-app purchase nieuwe levels kopen.

Angry Birds Space (AppStore Link) Angry Birds Space
Ontwikkelaar: Rovio Entertainment Ltd
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,89 Download

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties